ЦИГАНИ ИСЛЯМИСТИ СЕ ЗАКАНВАТ НА БЪЛГАРИТЕ! ОПАСНОСТ ОТ АТЕНТАТИ!

 • Написана от 

Битка срещу ислямски терористи или отклоняване на вниманието от тефтерчето на Златанов. На този въпрос ще трябва да отговорят инициаторите на мащабната и шумна акция в циганската махала на Пазарджик. Ако замълчат, времето само ще покаже накъде клонят съмненията.

 

Близо 300 полицаи, жандармеристи, дансаджии и следователи са участвали в екшъна. Нахлули са в джамия с оръжие, което може да предизвика остра реакция от страна на мюсюлманския свят. 

Тези свои опасения споделиха експерти по сигурността и исляма. 

Според тях напълно възможно е различни терористични групировки да започнат да търсят отмъщение и да се извършат атентати. 

По тяхно мнение не е необходимо да бъдат вдигнати на крак толкова много силоваци при положение, че в ромския квартал има полицейски участък с 15-20 униформени, които спокойно можели да свършат същата работа. А и познавали добре района и живеещите там.

Някои сайтове съобщават за над 100 задържани. Те били отведени в различни полицейски управления. В има напрежение, прехвърчат искри, цигани мюсюлмани се заканвали на полицаите и жандармеристите.

Срещу крайни ислямисти и привърженици на терористични организации и идеологии трябва да се действа решително и бързо. Няма спор по този въпрос. Но дали показните акции са най-добрият начин?

Доскоро от МВР и разузнаването твърдяха, че няма голяма опасност в България да съществуват спящи терористични клетки. Успокояваха ни, а сега изведнъж въоръжени нахлуват в джамии. Трябва да има стратегия и последователност в действията на службите иначе се създава впечатлението, че са ни заблуждавали дълго време, а опасността е била на прага...

Оръжие и книги проповядващи салафизъм са иззети по време на акцията в пазарджишкия квартал "Изток" във вторник сутринта. 

Според някои източници в махалата имало около тридесет спящи клетки на "Ислямска държава". 

Именно тези адреси са били атакувани и претърсвани в акцията, ръководена от ДАНС. Арестуваните са 24. Има задържан ходжа и в Асеновград.

Сигналите за крайни ислямисти у нас, и по-конкретно в Пазарджик, не са от вчера. Един от обвиняемите по делото за радикален ислям Ахмед Муса пусна неотдавна в социалните мрежи скандално видео. В него главните действащи лица са български граждани. Ахмед Муса е единственият осъден за проповядване на радикален ислям у нас. Хората във видеоматериала са облечени с бели фланелки. На тях ясно се вижда логото на терористичната организация Ислямска държава.

 

В ромската махала в Пазарджик никой не иска да коментира случващото се открито. Всички се кълнат в Аллах. Отричат да имат терористични намерения. В профилите на повечето от тях във Facebook обаче пише съвсем друго. В личните им страници могат да се видят снимки на Осама бин Ладен, знамена на Ислямска държава, както и ясни призиви за джихад. Профилите са достъпни за всеки потребител.

 

България е на мушката на Ислямска държава.

 

Ето някои текстове от Фейсбук. 

"Българки доброволно заминават да подкрепят Ислямска държава. Те искат да живеят в новия халифат, където ще властва ислямската религия".

Ислямска държава вербува и отвлича момичета от Балканите заради женските бригади в организацията, гласи друг текст. Оказва се, че в редиците на организацията влизат не само сирийки, иранки, афганистанки, но и куп жени от други страни, включително и от Балканите. Някои от тях доброволно, но повечето всъщност са отвлечени или примамени с измама там.

Жени от почти всички страни от региона са тръгнали към Сирия, а нашумелия случай с четирите хърватки, които се оказаха вербувани заложници на Ислямска държава, не е единственият.

Отлично осведомени източници разказват, че има добре планирана схема за вербуване на представителките на нежния пол и че те най-често са на възраст от 18 до 35 години, добре образовани и говорят по няколко световни езика. За разлика от мъжете, които често се насочват към Ислямска държава чрез Виена, жените в Сирия са превозвани през канал в Лондон, където се предполага, че се намира център за обучение на жени — войници.

Оливър Андонов (може би се има предвид Арлин Антонов, - б.р.), преподавател по изследвания на сигурността, казва, че причините за желанието на жените да влязат в организацията са различни, както и начините, по които тръгват да се бият в страните на Изток. Според него, най-лесният начин да се набират нови жертви са социалните мрежи, т.е. Facebook, чрез който ислямистите влизат в контакт с лицата, които трябва да изпратят в Сирия.

„Те често заминават на малки групи през Турция. Преди да заминат има процес на индоктриниране и приемане на правилата на исляма. Трябва да се отбележи, че те там не трябва да се използват единствено като бойци на Изток, но и като логистична подкрепа. А има и случаи, жените да бъдат експлоатирани като бели робини“ — подчертава Андонов.

Засега няма официална информация колко жени и девойки от България, Македония, Хърватска, Сърбия или останалите държави на Балканите, са тръгнали за бойните полета в Сирия и Ирак.

Черният халифат ни поглъща

Вече било решено, че България и Испания ще са първите страни в Европа, където ще се установи „Черният Харифат на пророка Мохамед”! След постигането на пълна победа в Ирак, фанатичната сунитска групировка „Ислямска държава в Ирак и Леванта" (ИДИЛ) планира да създаде първият ислямски халифат в Европа и вече да се нарича ИД – „Ислямска Държава”. Това заяви преди месец лидерът на ИДИЛ Абу Бакр Ал-Багдади пред иранската агенция Mehr News Agency.

Според плановете на черните джихадисти, първата страна на Балканите, където ще се развее великото черно знаме, ще е България. Първо, заради отличното й стратегическо положение и второ, поради хилядите последователи и многото мюсюлмани, които чакали само сигнал от своите водачи да се жертват в името на Аллаха. Като dead-line за постигане на тази цел ИДИЛ си е начертал 2020 г в програмата си.

През август „Ислямска държава в Ирак и Леванта” публикува карта на бъдещата им държава. България влиза в нея, както и по-голямата част от Балканите. 

 

Напрежението расте

 

Ситуацията става още по-напрегната от крайните реакции на мюсюлмани и християни по различни поводи. В мрежата се появяват текстове, които често взривяват посетителите. Чуват се призиви за избиване на християните, както и за изгонване на мюсюлманите от България. Дали това са емоционални реакции на неуравновесени хора или писяния на хора, които целят провокиране на етническия мир, е трудно да се каже.  

Ето един такъв текст, който демонстрира докъде може да се стигне, когато съветник е омразата и нетолерантността. Публикуваме го без авторска намеса, за да се убедите сами, че напрежение има и трябва да сме информирани за него, а не да бъдем заблуждавани от институции и политици.

 

ANONYMOUS BULGARIA

Не искаме повече джамии в България !

Не искаме да ни поучават дали сме прави или грешим за това, че не желаем повече джамии в Родината ни ! 

Не желаем, и няма да търпим ислямизацията на държавата ни ! 

Не искаме и няма да доказваме, собствените си убеждения !

Който иска повече джамии, турция е наблизо - там има достатъчно за всички мюсюлмани. Който няма против строежа на нови джамии, да слага феса, да се обреже, и да не ни убеждава в това да променим собствените си възприятия ! Няма как да се променим, и никой не може да ни залъжи да променим възгледите си ! 

Който е прекалено ‘‘толерантен‘‘ да нахлузва шалварите и да отдаде душата си на Аллах! Колко са толерантни в Турция ? 

Колко християнски проповедника бяха заклани като кучета там !? 

Колко християнски храмове има в земята на последователите на исляма ?! 

Докога ще търпим наглостта на ислямските фундаменталисти, които имат действащ план за установяването на ислямски халифат? 

Докога да търпим нагаждачите и слагачите на фона на загниването на основните ни ценности? 

Докога да търпим тези, които които се интересуват от собствената си реализация за сметка на бъдещето на християнската ни държава ? 

Няма да търпим България да се превърне в територия на исляма, каквото и да ни струва това ! 

Не искаме нито новата ‘‘мега джамия‘‘ (одобрена! и финансирана! не от Кой? а от турското правителство! ЗАБЕЛЕЖЕТЕ!/спонсорирана направо от турската държава/ за (!)6 000 000 евра!)

-в Кърждали.

Нито от собствените ни данъци да бъде реновирана джамията в Кюстендил ! 

Който не е съгласен с нас, който е за строежа на нови джамии в България, който иска да си мълчи и да се преклони пред обстоятелствата, поради каквито и да било подбуди - да хваща пътя към турция ! 

- Борисов е ПРЕДАТЕЛ! Той е този, който позволи на турция да строи най-голямата джамия на Балканите в държавата ни !

Той е този, който няма против турската държава да строи ислямски храмове в НАПЪЛНО! християнски райони в страната ни ! 

Кому е нужна нова джамия в страната ни, на фона на (!) Ф А К Т А !, че България е 1-ва по брой джамии на глава на мюсюлманското си население (!) в цяла Европа!, САЩ! (!!!) дори турция !!!. 

? ПИТАМЕ !?!. . .

Да, в България има повече джамии на глава от мюсюлманското населението от колкото в турция (факт, който може лесно да се докаже при желание). 

НЕ ИСКАМЕ ПОВЕЧЕ ДЖАМИИ В СТРАНАТА НИ !!!

 

Честно казано, съществуват съмнения, че именно от anonymous bulgaria са автори на този текст. 

 

Не липсват послания и от другата страна. Някои, за по-голяма достоверност, са представени като цитати от Корана, което също малко съмнително, съдейки по строежа на изреченията. Преценете сами.

 

2:191 Убивайте [неверниците], където й да ги срещнете! Гонете ги от местата, от които те са ви изгонили. Раздайте смърт от вашите ръце! Ако те започнат да се сражават - убийте ги!

 

4:74 Нека се сражават за Аллах тези, които купуват бъдещ живот в този свят. Този, който се сражава за Аллах и загине или победи, Ние ще дарим с велико възнаграждение.

(терористичните актове са едно от средствата за постигане на тази велика цел.)

 

4:84 Сражавай се в името на Аллах. Ти си отговорен не само пред себе си, но и пред други вярващи. Възможно е Аллах да отклони от вас яростта на неверниците. 

(призив да се води въоръжена борба и към нея да се привличат последователи.)

 

5:51 О вие, които сте избрани! Не дружете с юдеи и християни: те дружат помежду си. Който дружи с тях е един от тях. Аллах ще се справи с нечестивците.

 

8:39 Сражавайте се с неверниците, докато не се откажат от вярата си и не започнат да вярват на Аллах.

  

8:60 Пригответе срещу неверниците колкото можете повече военни сили и мощни коне - така ще държите в страх враговете на Аллах. Ще бъдете възнаградени за това.

 

9:5 Когато завършат месеците на възбрана, убивайте неверниците, където и да ги срещнете, взимайте ги в плен в крепостите. Ако се разкаят - пуснете ги да се махат. Аллах е милосърден.

 

Вина за това положение имат преди всичко политиците. Тези от ДПС и някои крайни националисти най-вече. Не, етническия мир не зависи от тях, а е факт, въпреки тях.

 

Богословът Абдулла ал Фахти казва: Ако мюсюлманите и християните престанат да се гледат като врагове, то колко проблеми на света и хората щяхме да разрешим мирно и без кръвопролития... 

Нужно е просто взаимно доверие.

 

Автор: Никола Маринов

 

Източник: frognews.bg

 

 

 Share on Myspace

Страшна гавра в Дупница! ПИЯН ЦИГАНИН БЛ…

29-03-2016 Епицентър - avatar AlexTheGreat

Страшна гавра в Дупница! ПИЯН ЦИГАНИН БЛУДСТВА С 13-ГОДИШНО ДЕТЕ – сина на съседите!

Таткото на хлапето нахлул в дома на пияния Методи и отървал отрочето си от по-лоши неща.

Прочети повече

ЦИГАНИН НАПАДНА СТАРИЦА в Симитли! Източ…

11-02-2016 Епицентър - avatar AlexTheGreat

ЦИГАНИН НАПАДНА СТАРИЦА в Симитли! Източи дебитната й карта и проигра парите на комар!

25-годишен циганин нахлу в дома на възрастна жена в Симитли, ограби я и проигра парите в местното казино.

Прочети повече

ЦИГАНИН СЕ ЖАЛВА от ПЕТЪР МОСКОВ за ДИСК…

30-01-2016 Епицентър - avatar AlexTheGreat

ЦИГАНИН СЕ ЖАЛВА от ПЕТЪР МОСКОВ за ДИСКРИМИНАЦИЯ! ДПС ПРАВИ СЪЩОТО!

ДПС и ром се жалват от здравния министър Петър Москов в Комисията по дискриминация. Поводът е един и същ, а именно, че преди време министърът обяви официално, че от 227...

Прочети повече

ВИЖТЕ ТОЗИ ЦИГАНИН! ЗАКАНВА СЕ във Фейсб…

08-01-2016 Епицентър - avatar AlexTheGreat

ВИЖТЕ ТОЗИ ЦИГАНИН! ЗАКАНВА СЕ във Фейсбук, че ЩЕ РЕЖЕ БЪЛГАРСКИ ГЛАВИ!

Спи ли ДАНС – цигани заплашват българи с убийство във Фейсбук!Наглеците се заканват, че ще режат глави на площада!

Прочети повече

ИЗВЕРГ! ЦИГАНИН РЕЦИДИВИСТ НАХЛУ при ВЪЗ…

04-10-2015 Епицентър - avatar AlexTheGreat

ИЗВЕРГ! ЦИГАНИН РЕЦИДИВИСТ НАХЛУ при ВЪЗРАСТНА БЪЛГАРКА, СЪБЛЕЧЕ Я И СЕ ИЗГАВРИ с нея за 10 лева!

Поредното зловещо престъпление!Пиян циганин с десетина стари престъпления и присъди разби дома на безпомощна старица, за да я ограби и да се изгаври с нея!

Прочети повече

КЪРВАВО ПИСМО до Лютви Местан: ПОЗОР за …

17-05-2015 Епицентър - avatar AlexTheGreat

КЪРВАВО ПИСМО до Лютви Местан: ПОЗОР за политици като теб! Ти си НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ!

Най-новото открито писмо до Лютви Местан взриви социалните мрежи! В него един достоен българин смело написа своята позиция – Местан и кирякстефчовците около него се пишат българи, но всъщност за позор...

Прочети повече

Местан изпълзя от дупката си, изкара се …

10-02-2016 Епицентър - avatar AlexTheGreat

Местан изпълзя от дупката си, изкара се жертва и проговори за новата партия ДОСТ! ВИЖТЕ всички подробности!

За мъченик и по-чист от вода ненапита се изкара в сутрешния ефир на Нова телевизия бившият председател на ДПС Лютви Местан.

Прочети повече

НАПАДЕНИЕ срещу ЛИДЕР НА ДПС! ВИЖТЕ ГОРЕ…

24-11-2014 Епицентър - avatar AlexTheGreat

НАПАДЕНИЕ срещу ЛИДЕР НА ДПС! ВИЖТЕ ГОРЕЩИТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Лидер на етническата партия стана жертва на атентат. Това е политически акт, убедени са от ДПС.

Прочети повече

ЦАЦАРОВ ОБЯВИ ВОЙНА НА ДПС!

24-02-2015 Епицентър - avatar AlexTheGreat

ЦАЦАРОВ ОБЯВИ ВОЙНА НА ДПС!

Прокуратурата и Цацаров влязоха в битка с ДПС и това вбеси лидера на етническата партия Лютви Местан.

Прочети повече

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ – ОТ ДОГОДИНА! ЛЮ…

17-11-2014 Епицентър - avatar AlexTheGreat

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ – ОТ ДОГОДИНА! ЛЮТВИ МЕСТАН СМЪРТНО УПЛАШЕН за ДПС! Вижте защо трепери Местан!

Гласуването може да стане задължително още от догодина, без да се налага да има референдум. Това може да се случи и с гласуване на мнозинството в Народното събрание, публично заяви Цветан...

Прочети повече

НАГЛОСТ! ВИЖТЕ как ЛЮТВИ МЕСТАН СЕ ПОДИГ…

03-01-2015 Епицентър - avatar AlexTheGreat

НАГЛОСТ! ВИЖТЕ как ЛЮТВИ МЕСТАН СЕ ПОДИГРАВА на ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ!

Скандал! Лидерът на ДПС Лютви Местан отново се изгаври с нашата държава!

Прочети повече

Огромна наглост! МЕСТАН пак говори на ТУ…

27-07-2015 Епицентър - avatar AlexTheGreat

Огромна наглост! МЕСТАН пак говори на ТУРСКИ ЕЗИК в България и гази закона! ДОКОГА ЩЕ ГО ТЪРПИМ!

Само преди 24 часа Лютви Местан по възможно най-нагъл начин отново погази законите в България!

Прочети повече

Ултиматум на ДПС! ЛЮТВИ МЕСТАН ИСКА Възр…

29-03-2015 Епицентър - avatar AlexTheGreat

Ултиматум на ДПС! ЛЮТВИ МЕСТАН ИСКА Възродителният процес да се учи в учебниците по история!

Местан: Възродителният процес задължително да се учи в училище! Събитията в Барутин са пример за героизъм в името на свободата и демокрацията, заяви лидерът на ДПС!

Прочети повече

БОЙ по близки на ДПС фирми! НАП, ГДБОП, …

14-03-2016 Епицентър - avatar AlexTheGreat

БОЙ по близки на ДПС фирми! НАП, ГДБОП, спец прокуратура удариха престъпна група за данъчни измами!

Разследвани са фирми, които реализират големи инфраструктурни обекти, спечелени по крупни обществени поръчки. Това, което се спестява в прес съобщението обаче е, че ударените фирми са сочени за част от...

Прочети повече

Преди броени минути! Мощен скандал с ДПС…

07-05-2015 Епицентър - avatar AlexTheGreat

Преди броени минути! Мощен скандал с ДПС и МЕСТАН! НС да признае за геноцид избитите българи по ТУРСКО РОБСТВО!

17 май да стане ден за почит към всички българи, избити по времето на турското робство от башибозуците, както и от аскерите на Османската империя иска ПФ.

Прочети повече
нагоре

Уточняваме изрично, че публикациите ни нямат за цел да разпалват расова или етническа омраза, нито да създават изкуствено етническо напрежение.

Публикациите ни не са насочени към нито един етнос и в никакъв случай не изразяват враждебност, ненавист, омраза и предразсъдъци към определена етническа група.

В материалите описваме единствено конкретни действителни случки, или конкретни престъпления, като квалификациите, които даваме, се отнасят само за конкретния престъпник /или група престъпници/.

Нашето становище е, че никой не е виновен, че е роден циганин, българин, турчин, евреин или арменец.

Става виновен само единствено тогава, когато извърши престъпление.

Против тези престъпления е и нашата борба.

За авторските права в блога

Съдържанието на bez-cenzura.com – блога на AlexTheGreat е защитено от Закона за авторско право и Наказателния кодекс.

Текстовете, публикувани bez-cenzura.com – блога на AlexTheGreat, могат да се ползват само след писмено разрешение на издателя. « Контакт с мен »

Блогът не носи отговорност за съдържанието на коментарите, които публикуват нашите читатели.