Лопедиум и глупедиум за МВР! МИТЬО ОЧИТЕ МИНИСТЪР на МВР! Изгонете с шутове Бъчварова!


Снимка: МВР ръководи акции от ”оперативния център”...
МВР е покосено от „рядкото” щастие. Затова наблюдава екшъните през прозореца. То прилича досущ на онзи тип от рекламата, дето се оглежда с изути гащи от тоалетната чиния. Този път службите и МВР бяха зрители на гюрюлтията и труповете в Слънчев бряг. След което ни пуснаха аргументите си от двете нули.


Изговориха се и се изписаха много неща по повод „битовия инцидент” с Митьо Очите и Божо Козела. Бяхме принудени да чуем поредните нелепи изказвания на министрите Румяна Бъчварова и колежката й Николина Ангелкова.
Бъчварова: „Конфликтът е възникнал спонтанно. Няма данни да е подготвян предварително и не е имало брадви. Няма политически чадър над Митьо Очите”.
Елементарно. Всеки, който не е покосен от енцифалит, би могъл да разбие тази теза: Конфликтът не е възникнал спонтанно, защото участващите са се готвили за него. Признават го и хора от техните среди. Това, че МВР не е знаело е проблем на МВР, а оттам и на всички останали. Данни са нямали само службите, което вече е традиция. И да, няма политически чадър над Митьо Очите – има покрив и политически гръмоотвод. Бъчварова като няма кураж да го признае, поне да си мълчи, за да не се излага повече. Ако въобще е възможно повече...
Ангелкова пък успокои чуждите и нашите летовници с ведрата новина: От 15 юни екипи от полицаи и общински служители ще проверяват нивото на шума в курортите. Проверките ще стават чрез специализирани уреди.
Ангелкова, да не забравите шумозаглушители за автомати и торби за гилзите. Вземете и уреди за мерене на силата на изстрелите – от пистолет, автомат и пр. Понякога децибелите от „битова” стрелба достигат 100-110 dB, което превишава дори звука от чалготеките. Не е лошо да се напечатат и диплянки: „Как да оцелеем по време на стрелба”. Ще се разграбят като топъл хляб.
Толкова за двете дами, оказали се на министерски постове по странно хрумване на съдбата. Ама много странно...
Специално внимание обаче заслужава главният секретар на МВР Георги Костов. Специално в смисъл на медицинско. За него министър Москов да осигури двойна доза Лопедиум и да потърси Глупедиум. Може и на бартер от Турция – знае как. „Сигурността на Слънчев бряг е на добро ниво”, изцепи се „красивият ум” Костов след стрелбата, труповете и ранените. Или Костов е за санитарите или го чака светло бъдеще или тайно пише в жанра фентъзи... Говори се, че след допълнението му, че „скандалът е битов”, от адреса му са се поинтересували от МБАЛНП „Свети Наум”. Костов обаче не спря дотук. На препоръката на премиера Борисов, че полицията е трябвало да прибере другарите на Очите пред болницата, които обиждали и заплашвали медии и кой ли още не, той изръмжа: Не ни е работа да висим пред болниците! Прав е, другаде трябва да висят и действат, но все не се случва. Някои наричат гласека смешник. Не са прави. Погребален агент е. На път е да погребе цяла система и ведомство. Което го прави по някакъв начин талантлив.
Работа на МВР и службите е да знаят какво правят и замислят групи и хора като Митьо Очите и Божо Козела. Не само в курортите, но и по села, градове и където й да било. Това се постига чрез „информатори”. Те са част от ъндърграунда и се използват, откакто съществува борбата с престъпността. В МВР има хора, завършили специализирани курсове в Академията на ФБР в Куонтико за работа с „информатори”. Те знаят какво и как се прави. В момента никой не ги използва, защото в сектор сигурност командват некадърниците, поставени от Пеевски и компания. Тези хора целят хаос, защото в хаоса мафията печели. Корупцията е техният начин на живот. Знае го и прокуратурата. И участва.
По-голямата част от българите са наясно, че мафията у нас си има държава. Това не е новина. Новина е, че все още има хора, които вярват, че нещо може да се промени. Митьо Очите е направо чавдарче в сравнение с кръговете, които източват държавата и еврофондовете чрез обществени поръчки, рекет, шантаж и медиен башибозук. Корупцията е повсеместна и е на път да ни затрие от лицето на земята. Субекти като Бъчварова, Ангелкова и Георги Костов са фигуранти, поставени да пазят статуквото. Дали го осъзнават е без значение. Както е без значение дали осъзнават, че с действията си компенсират липсата на активно гражданско общество у нас. Което е парадоскс с положителен елемент. Точно тяхното поведение подкопава сегашната власт. У нас революциите и гражданските бунтове нямат почва. Тя е запазена за корупцията и мафията. Интересите на участниците в един момент ще се сблъскат, както вече става, и ще почнат да падат глави на политици и олигарси. Буквално. Вече се е случвало. Ще се случи отново.

Много по-рано, отколкото т.нар. елит се надява.
Не е лошо понякога властта да чува и гласът на разума, освен този на интересите. Това означава да си тръгне поне Георги Костов и още неколцина „професионалисти” покрай него. Оставяйки ги на постовете управлението признава, че няма воля за справяне с престъпността. Или не му позволяват.
Автор: Борис Петков
Източник: фрогнюз

loading...Share on Myspace

Страшна гавра в Дупница! ПИЯН ЦИГАНИН БЛ…

29-03-2016 Епицентър - avatar AlexTheGreat

Страшна гавра в Дупница! ПИЯН ЦИГАНИН БЛУДСТВА С 13-ГОДИШНО ДЕТЕ – сина на съседите!

Таткото на хлапето нахлул в дома на пияния Методи и отървал отрочето си от по-лоши неща.

Прочети повече

ЦИГАНИН НАПАДНА СТАРИЦА в Симитли! Източ…

11-02-2016 Епицентър - avatar AlexTheGreat

ЦИГАНИН НАПАДНА СТАРИЦА в Симитли! Източи дебитната й карта и проигра парите на комар!

25-годишен циганин нахлу в дома на възрастна жена в Симитли, ограби я и проигра парите в местното казино.

Прочети повече

ЦИГАНИН СЕ ЖАЛВА от ПЕТЪР МОСКОВ за ДИСК…

30-01-2016 Епицентър - avatar AlexTheGreat

ЦИГАНИН СЕ ЖАЛВА от ПЕТЪР МОСКОВ за ДИСКРИМИНАЦИЯ! ДПС ПРАВИ СЪЩОТО!

ДПС и ром се жалват от здравния министър Петър Москов в Комисията по дискриминация. Поводът е един и същ, а именно, че преди време министърът обяви официално, че от 227...

Прочети повече

ВИЖТЕ ТОЗИ ЦИГАНИН! ЗАКАНВА СЕ във Фейсб…

08-01-2016 Епицентър - avatar AlexTheGreat

ВИЖТЕ ТОЗИ ЦИГАНИН! ЗАКАНВА СЕ във Фейсбук, че ЩЕ РЕЖЕ БЪЛГАРСКИ ГЛАВИ!

Спи ли ДАНС – цигани заплашват българи с убийство във Фейсбук!Наглеците се заканват, че ще режат глави на площада!

Прочети повече

ИЗВЕРГ! ЦИГАНИН РЕЦИДИВИСТ НАХЛУ при ВЪЗ…

04-10-2015 Епицентър - avatar AlexTheGreat

ИЗВЕРГ! ЦИГАНИН РЕЦИДИВИСТ НАХЛУ при ВЪЗРАСТНА БЪЛГАРКА, СЪБЛЕЧЕ Я И СЕ ИЗГАВРИ с нея за 10 лева!

Поредното зловещо престъпление!Пиян циганин с десетина стари престъпления и присъди разби дома на безпомощна старица, за да я ограби и да се изгаври с нея!

Прочети повече

Президентът: „ДА” на ЕЛЕКТРОННОТО ГЛАСУВ…

10-11-2014 Епицентър - avatar AlexTheGreat

Президентът: „ДА” на ЕЛЕКТРОННОТО ГЛАСУВАНЕ! ЛЮТВИ МЕСТАН БЕСЕН, ДПС в ШОК!

Електронно и задължително гласуване ще има, въпреки съпротивата на ДПС! Това стана ясно и от изказването на държавния глава по време на отчета и оценката на служебното правителство в Гербовата зала...

Прочети повече

Зловещ слух ВЗРИВИ Нова тв! ЛЮТВИ МЕСТАН…

19-06-2015 Епицентър - avatar AlexTheGreat

Зловещ слух ВЗРИВИ Нова тв! ЛЮТВИ МЕСТАН ИЗГОНИ ВИКТОР НИКОЛАЕВ ОТ НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ ДНЕС!

Лидерът на ДПС Лютви Местан е изгонил Виктор Николаев от Нова телевизия днес - затова Виктор го нямаше на работа, носи се злокобна мълва в кулоарите на медията!

Прочети повече

ВИЖТЕ НАГЛОСТТА на ДПС! ЛЮТВИ МЕСТАН с А…

27-10-2014 Епицентър - avatar AlexTheGreat

ВИЖТЕ НАГЛОСТТА на ДПС! ЛЮТВИ МЕСТАН с АНТИБЪЛГАРСКА РЕЧ в 43-ТО Народно събрание!

Няма да отзовем Бат Сали! България не може без ДПС! Защото я няма ценностната спойка без ДПС! Управление без ДПС на България е невъзможно, каза от парламентарната трибуна Лютви Местан.

Прочети повече

ЛЮТВИ МЕСТАН: Българи, извинете се за Въ…

01-04-2015 Епицентър - avatar AlexTheGreat

ЛЮТВИ МЕСТАН: Българи, извинете се за Възродителния процес! А за атентата на гара Буново кога ще се извиниш, Местане?

Кой ще се извини за атентата на гара Буново? Лютви Местан? Кога ще го направи? Но трябва да се отбележи - за първи път властта почете жертвите на бомбите и саботажите!

Прочети повече

Поредица, разобличаваща Доган и Местан! …

25-05-2015 Епицентър - avatar AlexTheGreat

Поредица, разобличаваща Доган и Местан! МРЪСНИТЕ ТАЙНИ НА ДПС! 1-ВА ЧАСТ!

За тях българите са тор.  Те са велики, умни, хитри и богати, а българите - аутсайдери, рая, боклук. Защо търпим това? Защо, наистина...

Прочети повече

ДПС-депутатът Хафъзов: НАКАЗАТЕЛНА акция…

01-03-2015 Епицентър - avatar AlexTheGreat

ДПС-депутатът Хафъзов: НАКАЗАТЕЛНА акция на БЪЛГАРИТЕ в Бургас! 20 българи бият цигани!

Над 20 момчета българчета от училището по Автотранспорт  в Бургас са смазали от бой четирима тийнейджъри от цигански произход на спирката пред школото, заяви днес депутатът от ДПС Хюсеин Хафъзов...

Прочети повече

ЦЯЛАТА ИСТИНА за МИЛИОНИТЕ на ДПС и друг…

17-05-2015 Епицентър - avatar AlexTheGreat

ЦЯЛАТА ИСТИНА за МИЛИОНИТЕ на ДПС и други политици в КТБ! АХМЕД ДОГАН ГУБИ 900 000 ЛЕВА!

Местан нагло заявява:  "Българските граждани са длъжни да знаят какво се е случило в "това пусто КТБ".  Йордан Цонев-Данчо Ментата пък си изпусна нервите и се накара на водещите Ани Цолова и...

Прочети повече

ВИЖТЕ НАГЛОСТТА на ДПС! ЛЮТВИ МЕСТАН с А…

27-10-2014 Епицентър - avatar AlexTheGreat

ВИЖТЕ НАГЛОСТТА на ДПС! ЛЮТВИ МЕСТАН с АНТИБЪЛГАРСКА РЕЧ в 43-ТО Народно събрание!

Няма да отзовем Бат Сали! България не може без ДПС! Защото я няма ценностната спойка без ДПС! Управление без ДПС на България е невъзможно, каза от парламентарната трибуна Лютви Местан.

Прочети повече

ЕНИЧАРИН! ОРЕШАРСКИ ВЛИЗА В ДПС!

28-04-2015 Епицентър - avatar AlexTheGreat

ЕНИЧАРИН! ОРЕШАРСКИ ВЛИЗА В ДПС!

Пламен Орешарски става член на ДПС! Предложени са му много пари, ако приеме, а според кулоарните политически слухове, той ще бъде използван като икономически експерт.

Прочети повече

ГАВРА с ДПС в Нова тв! ВИЖТЕ как ВИКТОР …

28-05-2015 Епицентър - avatar AlexTheGreat

ГАВРА с ДПС в Нова тв! ВИЖТЕ как ВИКТОР НИКОЛАЕВ се ПОДИГРА с депутат на Местан! /ВИДЕО/

Водещият на сутрешния блок на Нова телевизия „Здравей, България” си спретна люта гавра с народен представител от Движението за права и свободи!

Прочети повече
нагоре

Уточняваме изрично, че публикациите ни нямат за цел да разпалват расова или етническа омраза, нито да създават изкуствено етническо напрежение.

Публикациите ни не са насочени към нито един етнос и в никакъв случай не изразяват враждебност, ненавист, омраза и предразсъдъци към определена етническа група.

В материалите описваме единствено конкретни действителни случки, или конкретни престъпления, като квалификациите, които даваме, се отнасят само за конкретния престъпник /или група престъпници/.

Нашето становище е, че никой не е виновен, че е роден циганин, българин, турчин, евреин или арменец.

Става виновен само единствено тогава, когато извърши престъпление.

Против тези престъпления е и нашата борба.

За авторските права в блога

Съдържанието на bez-cenzura.com – блога на AlexTheGreat е защитено от Закона за авторско право и Наказателния кодекс.

Текстовете, публикувани bez-cenzura.com – блога на AlexTheGreat, могат да се ползват само след писмено разрешение на издателя. « Контакт с мен »

Блогът не носи отговорност за съдържанието на коментарите, които публикуват нашите читатели.