Лопедиум и глупедиум за МВР! МИТЬО ОЧИТЕ МИНИСТЪР на МВР! Изгонете с шутове Бъчварова!


Снимка: МВР ръководи акции от ”оперативния център”...
МВР е покосено от „рядкото” щастие. Затова наблюдава екшъните през прозореца. То прилича досущ на онзи тип от рекламата, дето се оглежда с изути гащи от тоалетната чиния. Този път службите и МВР бяха зрители на гюрюлтията и труповете в Слънчев бряг. След което ни пуснаха аргументите си от двете нули.


Изговориха се и се изписаха много неща по повод „битовия инцидент” с Митьо Очите и Божо Козела. Бяхме принудени да чуем поредните нелепи изказвания на министрите Румяна Бъчварова и колежката й Николина Ангелкова.
Бъчварова: „Конфликтът е възникнал спонтанно. Няма данни да е подготвян предварително и не е имало брадви. Няма политически чадър над Митьо Очите”.
Елементарно. Всеки, който не е покосен от енцифалит, би могъл да разбие тази теза: Конфликтът не е възникнал спонтанно, защото участващите са се готвили за него. Признават го и хора от техните среди. Това, че МВР не е знаело е проблем на МВР, а оттам и на всички останали. Данни са нямали само службите, което вече е традиция. И да, няма политически чадър над Митьо Очите – има покрив и политически гръмоотвод. Бъчварова като няма кураж да го признае, поне да си мълчи, за да не се излага повече. Ако въобще е възможно повече...
Ангелкова пък успокои чуждите и нашите летовници с ведрата новина: От 15 юни екипи от полицаи и общински служители ще проверяват нивото на шума в курортите. Проверките ще стават чрез специализирани уреди.
Ангелкова, да не забравите шумозаглушители за автомати и торби за гилзите. Вземете и уреди за мерене на силата на изстрелите – от пистолет, автомат и пр. Понякога децибелите от „битова” стрелба достигат 100-110 dB, което превишава дори звука от чалготеките. Не е лошо да се напечатат и диплянки: „Как да оцелеем по време на стрелба”. Ще се разграбят като топъл хляб.
Толкова за двете дами, оказали се на министерски постове по странно хрумване на съдбата. Ама много странно...
Специално внимание обаче заслужава главният секретар на МВР Георги Костов. Специално в смисъл на медицинско. За него министър Москов да осигури двойна доза Лопедиум и да потърси Глупедиум. Може и на бартер от Турция – знае как. „Сигурността на Слънчев бряг е на добро ниво”, изцепи се „красивият ум” Костов след стрелбата, труповете и ранените. Или Костов е за санитарите или го чака светло бъдеще или тайно пише в жанра фентъзи... Говори се, че след допълнението му, че „скандалът е битов”, от адреса му са се поинтересували от МБАЛНП „Свети Наум”. Костов обаче не спря дотук. На препоръката на премиера Борисов, че полицията е трябвало да прибере другарите на Очите пред болницата, които обиждали и заплашвали медии и кой ли още не, той изръмжа: Не ни е работа да висим пред болниците! Прав е, другаде трябва да висят и действат, но все не се случва. Някои наричат гласека смешник. Не са прави. Погребален агент е. На път е да погребе цяла система и ведомство. Което го прави по някакъв начин талантлив.
Работа на МВР и службите е да знаят какво правят и замислят групи и хора като Митьо Очите и Божо Козела. Не само в курортите, но и по села, градове и където й да било. Това се постига чрез „информатори”. Те са част от ъндърграунда и се използват, откакто съществува борбата с престъпността. В МВР има хора, завършили специализирани курсове в Академията на ФБР в Куонтико за работа с „информатори”. Те знаят какво и как се прави. В момента никой не ги използва, защото в сектор сигурност командват некадърниците, поставени от Пеевски и компания. Тези хора целят хаос, защото в хаоса мафията печели. Корупцията е техният начин на живот. Знае го и прокуратурата. И участва.
По-голямата част от българите са наясно, че мафията у нас си има държава. Това не е новина. Новина е, че все още има хора, които вярват, че нещо може да се промени. Митьо Очите е направо чавдарче в сравнение с кръговете, които източват държавата и еврофондовете чрез обществени поръчки, рекет, шантаж и медиен башибозук. Корупцията е повсеместна и е на път да ни затрие от лицето на земята. Субекти като Бъчварова, Ангелкова и Георги Костов са фигуранти, поставени да пазят статуквото. Дали го осъзнават е без значение. Както е без значение дали осъзнават, че с действията си компенсират липсата на активно гражданско общество у нас. Което е парадоскс с положителен елемент. Точно тяхното поведение подкопава сегашната власт. У нас революциите и гражданските бунтове нямат почва. Тя е запазена за корупцията и мафията. Интересите на участниците в един момент ще се сблъскат, както вече става, и ще почнат да падат глави на политици и олигарси. Буквално. Вече се е случвало. Ще се случи отново.

Много по-рано, отколкото т.нар. елит се надява.
Не е лошо понякога властта да чува и гласът на разума, освен този на интересите. Това означава да си тръгне поне Георги Костов и още неколцина „професионалисти” покрай него. Оставяйки ги на постовете управлението признава, че няма воля за справяне с престъпността. Или не му позволяват.
Автор: Борис Петков
Източник: фрогнюз

loading...Share on Myspace

Страшна гавра в Дупница! ПИЯН ЦИГАНИН БЛ…

29-03-2016 Епицентър - avatar AlexTheGreat

Страшна гавра в Дупница! ПИЯН ЦИГАНИН БЛУДСТВА С 13-ГОДИШНО ДЕТЕ – сина на съседите!

Таткото на хлапето нахлул в дома на пияния Методи и отървал отрочето си от по-лоши неща.

Прочети повече

ЦИГАНИН НАПАДНА СТАРИЦА в Симитли! Източ…

11-02-2016 Епицентър - avatar AlexTheGreat

ЦИГАНИН НАПАДНА СТАРИЦА в Симитли! Източи дебитната й карта и проигра парите на комар!

25-годишен циганин нахлу в дома на възрастна жена в Симитли, ограби я и проигра парите в местното казино.

Прочети повече

ЦИГАНИН СЕ ЖАЛВА от ПЕТЪР МОСКОВ за ДИСК…

30-01-2016 Епицентър - avatar AlexTheGreat

ЦИГАНИН СЕ ЖАЛВА от ПЕТЪР МОСКОВ за ДИСКРИМИНАЦИЯ! ДПС ПРАВИ СЪЩОТО!

ДПС и ром се жалват от здравния министър Петър Москов в Комисията по дискриминация. Поводът е един и същ, а именно, че преди време министърът обяви официално, че от 227...

Прочети повече

ВИЖТЕ ТОЗИ ЦИГАНИН! ЗАКАНВА СЕ във Фейсб…

08-01-2016 Епицентър - avatar AlexTheGreat

ВИЖТЕ ТОЗИ ЦИГАНИН! ЗАКАНВА СЕ във Фейсбук, че ЩЕ РЕЖЕ БЪЛГАРСКИ ГЛАВИ!

Спи ли ДАНС – цигани заплашват българи с убийство във Фейсбук!Наглеците се заканват, че ще режат глави на площада!

Прочети повече

ИЗВЕРГ! ЦИГАНИН РЕЦИДИВИСТ НАХЛУ при ВЪЗ…

04-10-2015 Епицентър - avatar AlexTheGreat

ИЗВЕРГ! ЦИГАНИН РЕЦИДИВИСТ НАХЛУ при ВЪЗРАСТНА БЪЛГАРКА, СЪБЛЕЧЕ Я И СЕ ИЗГАВРИ с нея за 10 лева!

Поредното зловещо престъпление!Пиян циганин с десетина стари престъпления и присъди разби дома на безпомощна старица, за да я ограби и да се изгаври с нея!

Прочети повече

Българин каза в лицето на МЕСТАН: Ти си …

23-04-2015 Епицентър - avatar AlexTheGreat

Българин каза в лицето на МЕСТАН: Ти си ЗА ЗАТВОРА с ДОЖИВОТНА ПРИСЪДА БЕЗ ПРАВО НА ЗАМЯНА! /ВИДЕО/

Изключително скандално видео стана истински хит във Фейсбук! В него българин прави видео обръщение до лидера на ДПС Лютви Местан.

Прочети повече

КЪРВАВО ПИСМО до ДПС-лидера: МЕСТАНЕ, ак…

11-11-2014 Епицентър - avatar AlexTheGreat

КЪРВАВО ПИСМО до ДПС-лидера: МЕСТАНЕ, ако не ти харесва в България, ЗАМИНАВАЙ ЗА ТУРЦИЯ!

Лютви Местан обяви война на България! На два пъти той натопи държавата ни пред Европа – първо написа депеша до Жозеф Дол, че в новото правителство според него има „национал социалисти”...

Прочети повече

ЛЮТВИ МЕСТАН УНИЗЕН ДО СМЪРТ! Лидерът на…

30-10-2014 Епицентър - avatar AlexTheGreat

ЛЮТВИ МЕСТАН УНИЗЕН ДО СМЪРТ! Лидерът на ДПС НЕ Е НА СЕБЕ СИ! ВИЖТЕ ЗАЩО!

Ахмед Доган е нанесъл изключително тежък удар по достойнството на своя довереник и протеже – Лютви Местан! Доган бил бесен заради изолацията, в която е поставена ДПС и твърдял, че вина...

Прочети повече

Нелегално училище на ДПС в Кърджали! Уча…

03-11-2014 Епицентър - avatar AlexTheGreat

Нелегално училище на ДПС в Кърджали! Учат децата: Турция е велик народ, БЪЛГАРИТЕ – ГЯУРИ И РАЯ!

Нелегално мюсюлманско училище, поддържано с пари на ДПС беше затворено днес с решение на съда! Пансионът ще продължи да работи, нагло заяви районният мюфтия. Вижте подробностите!

Прочети повече

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ – ОТ ДОГОДИНА! ЛЮ…

17-11-2014 Епицентър - avatar AlexTheGreat

ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ГЛАСУВАНЕ – ОТ ДОГОДИНА! ЛЮТВИ МЕСТАН СМЪРТНО УПЛАШЕН за ДПС! Вижте защо трепери Местан!

Гласуването може да стане задължително още от догодина, без да се налага да има референдум. Това може да се случи и с гласуване на мнозинството в Народното събрание, публично заяви Цветан...

Прочети повече

ШОК за ДПС! АХМЕД ДОГАН БЯГА ОТ БЪЛГАРИЯ…

09-11-2014 Епицентър - avatar AlexTheGreat

ШОК за ДПС! АХМЕД ДОГАН БЯГА ОТ БЪЛГАРИЯ!

Бесен и същевременно отчаян от изолацията на ДПС от политическата и икономическата власт, Ахмед Доган е решил да емигрира от България, разтревожено се говори в средите на ДПС.

Прочети повече

МЕСТАН с УБИЙСТВЕНО НАГЛО АНТИБЪЛГАРСКО …

05-11-2014 Епицентър - avatar AlexTheGreat

МЕСТАН с УБИЙСТВЕНО НАГЛО АНТИБЪЛГАРСКО изявление! ВИЖТЕ го…

Предупреждавам – може да стане опасно за България, заплаши Местан. Има огромен риск за държавата, ако България се отклони от своя цивилизационен избор да се развива като последователна евроатлантическа страна, каза...

Прочети повече

ВСИЧКО ЗА МИЛИОНИТЕ на ЛИДЕРИТЕ НА ДПС и…

01-09-2015 Епицентър - avatar AlexTheGreat

ВСИЧКО ЗА МИЛИОНИТЕ на ЛИДЕРИТЕ НА ДПС и други български политици, ОТКРАДНАТИ от КТБ!

Повече от две години граждански сдружения, медии и експерти се опитваха да накарат правителството, прокуратурата и съответните органи да се заемат с разкриването на собствеността на "Булгартабак холдинг".

Прочети повече

На оръжие, братя! ПЛОВДИВ ВЪСТАНА срещу …

14-10-2015 Епицентър - avatar AlexTheGreat

На оръжие, братя! ПЛОВДИВ ВЪСТАНА срещу ДПС! ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ НА БУНТ срещу нова джамия!

Хиляди пловдивчани скочиха срещу намерението на турски емисари да строят нова джамия в града на седемте тепета!

Прочети повече

ЦЕНЗУРА по заръка на ДПС! ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ …

14-10-2015 Епицентър - avatar AlexTheGreat

ЦЕНЗУРА по заръка на ДПС! ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ СПИРА ТВ7 по политически причини, заради интервю с Цветан Василев!

TВ7 и News 7 да спрат излъчване в най-скоро време. Това било решено на спешна тайна сбирка в хотел "Берлин", в столичния кв. Бояна. Тя била организирана и ръководена от...

Прочети повече
нагоре

Уточняваме изрично, че публикациите ни нямат за цел да разпалват расова или етническа омраза, нито да създават изкуствено етническо напрежение.

Публикациите ни не са насочени към нито един етнос и в никакъв случай не изразяват враждебност, ненавист, омраза и предразсъдъци към определена етническа група.

В материалите описваме единствено конкретни действителни случки, или конкретни престъпления, като квалификациите, които даваме, се отнасят само за конкретния престъпник /или група престъпници/.

Нашето становище е, че никой не е виновен, че е роден циганин, българин, турчин, евреин или арменец.

Става виновен само единствено тогава, когато извърши престъпление.

Против тези престъпления е и нашата борба.

За авторските права в блога

Съдържанието на bez-cenzura.com – блога на AlexTheGreat е защитено от Закона за авторско право и Наказателния кодекс.

Текстовете, публикувани bez-cenzura.com – блога на AlexTheGreat, могат да се ползват само след писмено разрешение на издателя. « Контакт с мен »

Блогът не носи отговорност за съдържанието на коментарите, които публикуват нашите читатели.