Да дадем държавата на Пеевски, новият Цезар! ИЛИ - ВСИЧКИ ПОЛИТИЦИ В ЗАТВОРА! Какво ще изберем?


Минаха три години от онзи знаменателен юни, когато обществото намери сили да се опълчи на политическия цинизъм, издигнал Пеевски за шеф на ДАНС. Българинът е преглъщал всякакви неща, но това не можа. 36 месеца по-късно уродливият мафиотски модел #Кой продължава да властва.


Тъмни облаци над Родината. Глад и мизерия властват навсякъде. Магистралите и новите зали вече не радват сърцата както преди. Престъпността вилнее безнаказано. Където и да потърсиш помощ или работа, първо те питат дали си одобрен от #Кой. Затова е време политическият елит да обяви официално, че държавата България е собственост на Делян Пеевски. Пеевски е новият господар. Той е българският цезар и заслужава лавровия венец на победител. Това е толкова очевидно, че всяко друго твърдение буди смях дори сред оцелелите кокошки в селата, където бият и убиват безнаказано бащите и майките ни. Инициативата на премиера Бойко Борисов да възпре експанзията на модела #Кой не срещна подкрепа от институциите и увисна като прани гащи. Уж бяха разтурени обществани поръчки за близо милиард със задкулисно участие на депутата от ДПС, но това бе само спечелена временна битка. В стратегически план веднага след това олигархът, прочул се най-вече със сриването на КТБ, демонстрира завиден ресурс да води и да спечели войната. Под носа на прокуратура, НАП, ДАНС, Финансово министерство, Министерство на икономиката, разузнавания и куп още институции той продължава да заграбва ден след ден активи на взривената публично банка. Подчини изцяло на интересите си Българската банка за развитие, която финансира всяко негово хрумване дори при съмнителни обезпечения. Нещо, което не прави за никой друг.
Когато всички очакваха след премиерските закани прокурори и данъчни да влязат във фирмите, зад които стои милиардерът, не се случи нищо. Дори не бяха проверени десетките сигнали, подадени в Софийска градска прокуратура. Вместо това Пеевски започна демонстративно да придобива нови и нови фирми. Негови станаха сградата на София прес на бул. „Цариградско шосе”, Техномаркет и пр. Активите на КТБ в момента се контролират не от синдиците, а от Пеевски. Държавата обаче не пита откъде са парите за всички тези сделки. С какъв произход са. Главният прокурор Сотир Цацаров се възползва от скандалите около смяната на върха в правителството  на Турция, както и от конфликта Анкара – Москва и „забрави” да разследва цигарената контрабанда на „Булгартабак” и уликите, че с пари от този трафик се финансират терористи. Магистратите си имат дори аргумент: Контрабандата е осъществявана на чужда територия. Да, но контрабандираната стока е произведена тук, в центъра на България. Това не е ли повод за разследване? А финансирането на терористи? Мълчи обвинението, заето с колоси като Ценко Чоков и Божо Козела. 
Пеевски се бил скрил в Дубай. Че е често там е истина, но въобще не се е скрил, а отмаря и крои нови планове за доовладяването на България в тузарския си имот в квартала на богатите „Емирейтс Хилс". От време на време прескача до родината и свиква оперативки в щаб-квартирата на мафиотския кръг Кой в х-л Берлин. Само че родната милиция и служби под „вещото” командване на Бъчварова и Георги Костов не се интересуват от това. Те са заети с „битови инциденти” като този с Митьо Очите. Освен това знаят, че Пеевски ще ги „нарита” и ще им „скъса ушите”, както обича да се изразява любимецът на Доган и други партийни велможи.
В момента Пеевски разполага с хора във всяко министерство, което борави с еврофондове. Той разпределя кои да печелят обществените поръчки, кои да са подизпълнители, контролира лицензите за хазарт чрез министър Владислав Горанов, висши прокурори и половината членове на ВСС са на пряк контрол и отчет при него, кадрува в МВР, ДАНС и останалите служби, а чрез компромати държи на каишка политици и част от големия бизнес в страната. Това ще ви го каже всеки, който има елементарно понятие от политическите и бизнес процесите в тази страна. Дори футбола е под негов контрол. Борислав Михайлов трепери от него и нерядко е обиждан. Чрез адвоката си Александър Ангелов Пеевски държи ФК „Левски”, чрез Васил Божков се опитва да измести Гриша Ганчев от ЦСКА поради отказа на ловешкия бизнесмен да му подари част от „Петрол”. Под негов контрол са части от бизнеса с млечни произведения, колбаси и меса,  стъкло, военната промишленост, лекарства и медицински услуги. Опитва се да сложи ръка на Виваком, Дунарит, Авионамс и много други.
 
И прави всичко това публично. Пред очите на цялото общество, институциите и политико-управленския елит. Демонстрира пълно презрение към всички опити да бъде ограничен в заграбването на активите на КТБ, което е заграбване на част от българската икономика.
 
Не стъпва в парламента, но председателят Цецка Цачева не смее да попита защо и къде е. И как да е другояче, като лично тя разреши на два пъти „Държавен вестник” да се разпространява като притурка на пеевска медия... Абсурд, непознат от времето на цар Фердинанд насам.
 
Фирмите, свързвани с името на Пеевски, продължават да монополизират цели отрасли на икономиката. На всеки, опълчил се срещу него и модела, който олицетворява, биват изпращани прокурори, данъчни, ревизори и кой ли още не. Нарушават се права, подслушват се и се следят незаконно хора, тормозят се фирми, шантажират се бизнемени, зарибяват се групички ултраси с дрога, за да са готови за акции, публично се дискредитират личности, медиите му продължават да действат като бухалки.
 
И никой, абсолютно никой не смее да се противопостави на този разпасал се съвременен дерибей. Дори името му не смеят да произнесат половината политици у нас. Страхливци и мерзавци, предали не само интересите на своите избиратели, но на цялата нация. Прогнило статукво, което заради личния си интерес е готово да жертва държавата барабар с населението.
 
Да, Пеевски е по-решителен от цялата тази аморфна маса.
По-комбинативен.
По-прозорлив.
По-нагъл.
По-подъл.
По-циничен.
По-алчен.
По-гаден.
По-агресивен.
По-брутален.
 
Затова: обявете официално, че сме държава на Пеевски и да се свършва.
Думата за всичко това е една единствена: ПОЗОР!
 
Позор ще тегне над всички, които днес са легнали на мафиотския модел, точейки лиги до някое парче от краденото. Позорът ще преследва дори техните наследници.
 
В древния Рим Катон посрещал военачалниците на разбити войски с репликите: Защо не сте мъртви?! Защо не сте пленници?! Защо ви е да сте живи, след като вече нямате чест!
 
Когато някой ден проумеем тези думи, ще осъзнаем какъв грях сме сторили, като сме търпяли Пеевската сган да ни гази и прегазва. Без да дадем отпор. Какъв е пътят за избавление? Тотална война! Война, докато вдъхновителите и стратезите на модела #Кой бъдат натикани в зандана.   
Автор: Огнян Стефанов
Източник: frognews.bg

loading...Share on Myspace

Страшна гавра в Дупница! ПИЯН ЦИГАНИН БЛ…

29-03-2016 Епицентър - avatar AlexTheGreat

Страшна гавра в Дупница! ПИЯН ЦИГАНИН БЛУДСТВА С 13-ГОДИШНО ДЕТЕ – сина на съседите!

Таткото на хлапето нахлул в дома на пияния Методи и отървал отрочето си от по-лоши неща.

Прочети повече

ЦИГАНИН НАПАДНА СТАРИЦА в Симитли! Източ…

11-02-2016 Епицентър - avatar AlexTheGreat

ЦИГАНИН НАПАДНА СТАРИЦА в Симитли! Източи дебитната й карта и проигра парите на комар!

25-годишен циганин нахлу в дома на възрастна жена в Симитли, ограби я и проигра парите в местното казино.

Прочети повече

ЦИГАНИН СЕ ЖАЛВА от ПЕТЪР МОСКОВ за ДИСК…

30-01-2016 Епицентър - avatar AlexTheGreat

ЦИГАНИН СЕ ЖАЛВА от ПЕТЪР МОСКОВ за ДИСКРИМИНАЦИЯ! ДПС ПРАВИ СЪЩОТО!

ДПС и ром се жалват от здравния министър Петър Москов в Комисията по дискриминация. Поводът е един и същ, а именно, че преди време министърът обяви официално, че от 227...

Прочети повече

ВИЖТЕ ТОЗИ ЦИГАНИН! ЗАКАНВА СЕ във Фейсб…

08-01-2016 Епицентър - avatar AlexTheGreat

ВИЖТЕ ТОЗИ ЦИГАНИН! ЗАКАНВА СЕ във Фейсбук, че ЩЕ РЕЖЕ БЪЛГАРСКИ ГЛАВИ!

Спи ли ДАНС – цигани заплашват българи с убийство във Фейсбук!Наглеците се заканват, че ще режат глави на площада!

Прочети повече

ИЗВЕРГ! ЦИГАНИН РЕЦИДИВИСТ НАХЛУ при ВЪЗ…

04-10-2015 Епицентър - avatar AlexTheGreat

ИЗВЕРГ! ЦИГАНИН РЕЦИДИВИСТ НАХЛУ при ВЪЗРАСТНА БЪЛГАРКА, СЪБЛЕЧЕ Я И СЕ ИЗГАВРИ с нея за 10 лева!

Поредното зловещо престъпление!Пиян циганин с десетина стари престъпления и присъди разби дома на безпомощна старица, за да я ограби и да се изгаври с нея!

Прочети повече

ИЗГАВРИХА СЕ С ЛЮТВИ МЕСТАН! ВИЖТЕ КАК!

28-01-2015 Епицентър - avatar AlexTheGreat

ИЗГАВРИХА СЕ С ЛЮТВИ МЕСТАН! ВИЖТЕ КАК!

Тежка подигравка с Лютви Местан! Хит във Фейсбук стана гавра с лидера на ДПС по повод заплахата му, че ще съди България в Страсбург!

Прочети повече

МЕСТАН ПИШЕ ДОНОСИ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ В СТРА…

05-02-2015 Епицентър - avatar AlexTheGreat

МЕСТАН ПИШЕ ДОНОСИ СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ В СТРАСБУРГ! ВИЖТЕ как ни е окалял пред Европа ДПС-лидерът!

Местан е наклеветил България пред Страсбург и Европа, за да отмъсти, че ДПС е в изолация и е отстранена от властта!

Прочети повече

Радан Кънев: ПИСНА МИ ОТ ЛЮТВИ МЕСТАН, К…

21-05-2015 Епицентър - avatar AlexTheGreat

Радан Кънев: ПИСНА МИ ОТ ЛЮТВИ МЕСТАН, КАКВО СЕ КРИЕ КАТО МИШКА? Да дойде да дебатираме!

Съпредседателят на Реформаторския блок Радан Кънев обяви, че му е омръзнало от задочни спорове с лидера на ДПС Лютви Местан.

Прочети повече

БОМБА! СЕКРЕТНО от ДАНС: ПОСРЕДНИК ПО СД…

22-01-2016 Епицентър - avatar AlexTheGreat

БОМБА! СЕКРЕТНО от ДАНС: ПОСРЕДНИК ПО СДЕЛКАТА с ВАКСИНИТЕ – СИНЪТ на ЛЮТВИ МЕСТАН!

След поемането на министерския пост, Петър Москов и неговите другари, и бизнес партньори от ДСБ започват доволно да потриват ръце. Най-сетне дойде и тяхното време да хапнат от държавната баница...

Прочети повече

Ултиматум на ДПС! ЛЮТВИ МЕСТАН ИСКА Възр…

29-03-2015 Епицентър - avatar AlexTheGreat

Ултиматум на ДПС! ЛЮТВИ МЕСТАН ИСКА Възродителният процес да се учи в учебниците по история!

Местан: Възродителният процес задължително да се учи в училище! Събитията в Барутин са пример за героизъм в името на свободата и демокрацията, заяви лидерът на ДПС!

Прочети повече

Достоен българин! ВИЖТЕ как ИВАЙЛО КАЛФИ…

20-02-2015 Епицентър - avatar AlexTheGreat

Достоен българин! ВИЖТЕ как ИВАЙЛО КАЛФИН РАЗМАЗВА ЛЮТВИ МЕСТАН! /УНИКАЛНО ВИДЕО/

Вицепремиерът Калфин, който се осмели да поведе война с ДПС /в качеството си на социален министър, заедно със здравния министър Петър Москов/ вече събира овациите на цяла България!

Прочети повече

ЛИДЕР на ДПС ОБЯВИ ВОЙНА НА ЛЮТВИ МЕСТАН…

13-04-2015 Епицентър - avatar AlexTheGreat

ЛИДЕР на ДПС ОБЯВИ ВОЙНА НА ЛЮТВИ МЕСТАН! ВИЖТЕ КОЙ се осмели да скочи срещу Екзактния!

Лютви Местан и Ахмед Доган са най-голямото бедствие на ДПС. Доган дойде преди 25 г. при нас беден, та беден, но забрави гладните години, събирахме му от къща на къща пари...

Прочети повече

Преди броени минути! СКАНДАЛ в bTV! Ген…

30-12-2014 Епицентър - avatar AlexTheGreat

Преди броени минути! СКАНДАЛ в bTV! Ген. Атанасов: МЕСТАН Е НАГЪЛ! ДПС УМИРА ОТ СТРАХ!

Тежък сблъсък между ген. Атанасов и Лютви Местан разтърси националния тв ефир!  Бившият шеф на контраразузнаването вбеси лидера на етническата партия, като обяви, че ДПС се тресе от страх от започналия...

Прочети повече

КМЕТ от БСП ЛИШИ КРИСИЯ ОТ ЗЛАТНА ЗНАЧКА…

20-11-2014 Епицентър - avatar AlexTheGreat

КМЕТ от БСП ЛИШИ КРИСИЯ ОТ ЗЛАТНА ЗНАЧКА! НАГРАЖДАВА САМО ХАСАН И ИБРАХИМ! ЕНИЧАРИ, защо намесвате и децата в мръсните си политически игри?

Новите еничари намесиха и децата в своите мръсни политически игрички! На път е да избухне страхотен скандал! Кмет от БСП награди със златни значки само Хасан и Ибрахим, за да угоди на...

Прочети повече

Атанас Атанасов: ДПС СЪЗДАВАТ НАПРЕЖЕНИЕ…

25-05-2015 Епицентър - avatar AlexTheGreat

Атанас Атанасов: ДПС СЪЗДАВАТ НАПРЕЖЕНИЕТО В ГЪРМЕН!

Две крила в ДПС създават и поддържат напрежението в Гърмен, обвини в студиото на Би Ти Ви ген. Атанас Атанасов.

Прочети повече
нагоре

Уточняваме изрично, че публикациите ни нямат за цел да разпалват расова или етническа омраза, нито да създават изкуствено етническо напрежение.

Публикациите ни не са насочени към нито един етнос и в никакъв случай не изразяват враждебност, ненавист, омраза и предразсъдъци към определена етническа група.

В материалите описваме единствено конкретни действителни случки, или конкретни престъпления, като квалификациите, които даваме, се отнасят само за конкретния престъпник /или група престъпници/.

Нашето становище е, че никой не е виновен, че е роден циганин, българин, турчин, евреин или арменец.

Става виновен само единствено тогава, когато извърши престъпление.

Против тези престъпления е и нашата борба.

За авторските права в блога

Съдържанието на bez-cenzura.com – блога на AlexTheGreat е защитено от Закона за авторско право и Наказателния кодекс.

Текстовете, публикувани bez-cenzura.com – блога на AlexTheGreat, могат да се ползват само след писмено разрешение на издателя. « Контакт с мен »

Блогът не носи отговорност за съдържанието на коментарите, които публикуват нашите читатели.